Werkwijze

6Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van hondenuitlaatservice Boogie kunt u via de mail of telefoon een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, zie hiervoor de pagina contact.

Tijdens dit kennismakingsgesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld van uw hond te krijgen. We zullen het onder andere hebben over de gezondheid, karaktereigenschappen en specifieke kenmerken van uw hond. Daarnaast bestaat er de ruimte voor u om persoonlijke wensen met mij door te nemen en ziet u aan wie u uw hond toevertrouwt. Vervolgens zal ik mijn werkwijze aan u verder toelichten. Vanzelfsprekend zullen de algemene voorwaarden ook nader worden uitgelegd.

Als alles goed is verlopen zal er na dit gesprek een afspraak worden gemaakt voor een gratis proefwandeling. Tijdens deze proefwandeling wordt er gekeken of uw hond in de toekomst vaker mee kan met hondenuitlaatservice Boogie.

Wanneer de hond in de roedel past, alles voor u duidelijk is en ik mag uw hond uitlaten, kan het contract met u worden doorgenomen en getekend.