Even voorstellen

IMG-20150908-WA0025Ik ben Rikse en woon samen met mijn man, 3 kinderen en 2 honden in Eindhoven. Al van kinds af aan ben ik gek op dieren, vooral op honden. De eerste hond die mijn man en ik samen in huis namen was een herplaatste border collie van 6 maanden oud genaamd Boogie.

Helaas voor Boogie had hij bij een eerder baasje geen goede start gehad en hierdoor in een vroeg stadium gedragsproblemen ontwikkeld. Boogie bleek niet goed gesocialiseerd en had last van angst agressie. Door Boogie groeide mijn interesse voor het hondengedrag. Vervolgens heb ik meerdere cursussen behaald over het gedrag van honden.

Op dit moment heb ik nog twee prachtige honden, een border collie en een duitse staande, waar ik elke dag volop van geniet. Een ding is voor mij dan ook zeker dat ik altijd graag honden om mij heen heb! Na even les te hebben gegeven op een hondenschool heb ik besloten om zelf een hondenuitlaatservice te beginnen. Zo heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en kan ik terwijl ik buiten wandel met de honden volop van ze genieten.